Καβαλλιέρος Νικόλαος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Επώνυμο:
ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΟΣ
Όνομα:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Πατρώνυμο:
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Ημ. Γεννήσεως - Τόπος:
01 Φεβρουαρίου 1951 Αλεξανδρούπολη
Κάτοικος:
Νέας Σμύρνης - Βιθυνίας 3 ΤΚ 171 23
Τηλ: 210 9317929, κινητό: 6932 444124
Επάγγελμα:
Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Παρούσα Απασχόληση:
1. Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ)
(Γενικός Διευθυντής).
2. Ανώνυμος Επιχείρηση Συνδυασμένων Μεταφορών & Αποθηκεύσεων (Διευθύνων Σύμβουλος)
3. Υδροδοτική Όμιλος Επιχειρήσεων (Εντεταλμένος Σύμβουλος).
4. Πολιτιστικός Όμιλος Παραδοσιακών Σκαφών (Πρόεδρος).
ΑΦΜ:
0015506032 Δ.Ο.Υ. Νέας Σμύρνης
Βαθμός Αποστρατείας:
Υποναύαρχος Λιμενικού Σώματος
Σπουδές:

Πάντειο Πανεπιστήμιο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών
Νομική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών Νομικό Τμήμα.

Ξένες Γλώσσες
Αγγλικά


Με την ολοκλήρωση των σπονδών μου εφοίτησα στην Σχολή Λιμενικών Δοκίμων επί 20 μήνες και το 1.976 ονομάσθηκα Σημαιοφόρος ΛΣ.

Υπηρέτησα στις Λιμενικές Αρχές» Πειραιώς ως Τμηματάρχης, Διευθυντής και Διοικητής μονάδων και ο τα Λιμεναρχεία Λαυρίου, Ραφήνας και στην Ελευσίνα ως Κεντρικός Λιμενάρχης ασχολούμενος με ακτοπλοϊκά θέματα λυμένος, πρακτόρων και πλοιοκτητριών εταιρειών. Επί διετία υπηρέτησα ως Προξενικός Λιμενάρχης Οδησσού Ουκρανίας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην σύσταση επιβατηγού γραμμής μεταξύ Οδησσού, Κωνσταντινουπόλεως, Θεσσαλονίκης με Ελληνικών συμφερόντων Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο. Επίσης υπηρέτησα στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ως Διευθυντής Θαλασσίων Συγκοινωνιών και Κλαδάρχης Ναυτιλιακής Πολιτικής. Υπήρξα σύμβουλος του νου YEN κατά την επεξεργασία του Ν. 2932/2001 με το οποίο συστήθηκε το νέο νομικό πλαίσιο της Ακτοπλοΐας. Επί διετία υπηρέτησα ως Επίτροπος στην ΡΑΘΕ (Ρυθμιστική Αρχή θαλασσίων Ενδομεταφορών) και υπήρξα εισηγητής 80 Αποφάσεων της Αρχής επί ακτοπλοϊκών θεμάτων και διενέξεων. Τα τελευταία έτη ασχολούμαι ως Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, χειριζόμενος από διοικητικής πλευράς τα θέματα ακτοπλοΐας και κρουαζιέρας, που προβληματίζουν τον κλάδο μας.

Είμαι μέλος του ΔΣ του ΟΛΠ ΑΕ (άνευ ψήφου) για θέματα προσόρμισης και ασφαλούς διαχείρισης και οικονομικά θέματα επιβατηγών πλοίων για το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά και την Επισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Είμαι πραγματογνώμων του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για ακτοπλοϊκά θέματα και εκπρόσωπος του στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ ΑΣ).

Νοταρά 131,
18536 Πειραιάς

τηλ. 210-4292942

fax. 210-4292948

Αποστολή e-mail
 

[ TOP ]

© Copyright 2006 Piraeus Association for Maritime Arbitration
Login