Καπλάνης Νικόλαος

IMG
Γεννήθηκα το 1975 στο Toronto του Καναδά.Οι γονείς μου ήταν μετανάστες ,καταγόμενοι, η μητέρα Αικατερίνη μου από το Άργος και ο πατέρας μου Ιωάννης από το χωριό Λουκά της Μαντινείας.Επιστρέψαμε το 1982 στην Ελλάδα και το Άργος συγκεκριμένα.

Σπούδασα στο ΕΚΠΑ Αθηνών Πολιτικές Επιστήμες και Θεολογία.Ενώ για πολλά χρόνια εργάστηκα σε χρηματοοικονομική εταιρεία Τραπεζικής Ενημέρωσης και Διαμεσολάβησης και στο Νομικό Τμήμα αυτής σε Pre Legal επίπεδο στην Αθήνα.

Από τον Μάρτη του 2016 είμαι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης έχοντας εκπαιδευτεί από το ΚΕΔΙΠ και την Toolkit Company , με ανάλογες Σεμιναριακές Εκπαιδεύσεις στην Τραπεζική Διαμεσολάβηση από το Ε.Β.Ε.Α και το ΚΕΔΙΠ.

Τον Ιούλιο του 2017 κληρώθηκα και αποτελώ μέλος του Μητρώου Συντονιστών για τον Μηχανισμό Εξωδικαστικής Ρύθμισης Οφειλών του ν. 4469/2017 και διατηρώ Γραφείο Διαμεσολάβησης ,Διαιτησίας και Συμβιβασμού στην Ιδιαίτερη Πατρίδα μου το Άργος αναλαμβάνοντας Υποθέσεις παντού στην Ελλάδα.

Πιστεύω ακράδαντα στην Διαμεσολάβηση ως Διαδικασία Πολιτισμένης Επίλυσης Διαφορών αλλά και στην δυνατότητα να καταστεί ο Πειραιάς Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Διαιτησίας –Διαμεσολάβησης  εκμεταλλευόμενοι την Σπουδαία Στρατηγική Θέση του Πειραιά,την Πρωτοπόρα Ναυτιλία μας αλλά και τις Διεθνείς Συγκυρίες αρκεί Όλοι να εργαστούμε πρός αυτήν την κατεύθυνση!!!

Νοταρά 131,
18536 Πειραιάς

τηλ. 210-4292942

fax. 210-4292948

Αποστολή e-mail
 

[ TOP ]

© Copyright 2006 Piraeus Association for Maritime Arbitration
Login